"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven"

 

Het Womb Healing ritueel komt van de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru. Deze rite eert de dertien maanden van een jaar, die verbonden zijn met de menstruatie cyclussen van de baarmoeder.

Van tevoren stem ik mij af op jouw energie om te kijken of er nog een geboortetrauma is wat tijdens de workshop geheeld mag worden. Aan dit geboortetrauma heb jij onbewust bepaalde gedragskenmerken gekoppeld. Zodra jij je hiervan bewust bent kan je deze gedragskenmerken loslaten, waardoor jouw kwaliteit naar voren komt en jij nog meer in jouw vrouwelijke kracht komt te staan! 

Het ritueel wordt ondersteunt door elementen uit de natuur, intenties, bloemblaadjes, kruiden, edelstenen, schelpen, kaarsen, water en het krachtige element vuur, etc.

De Rite is bedoeld voor alle vrouwen: jong en oud, met of zonder baarmoeder. (Niet geschikt voor zwangere vrouwen) Bijna iedereen heeft tijdens zijn of haar leven ooit een kwetsuur opgelopen. Bijvoorbeeld; verlies van een dierbare, ernstige ziekte, mishandeling, een ongeluk, probleem om zwanger te worden, seksueel misbruik, verlies van inkomen, trauma’s uit familierelaties, miskraam etc. Het is een inwijding, waarbij je je vrouwelijke creatiekracht eert en angsten, pijn & verdriet die in jouw baarmoeder zijn opgeslagen loslaat. Het brengt balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

Als je de inwijding hebt ontvangen mag je deze doorgeven aan andere vrouwen!

 

“Laat alle negatieve ervaringen, overtuigingen, angsten los, voel de liefde, wijsheid en oerkracht, breng jouw baarmoeder weer in balans. Het helpt je weer om in jouw kracht te staan!”