Wat zeggen anderen?

(Vertrouwelijkheid en privacy vind ik vanzelfsprekend, daarom staan er geen namen bij de quotes)

 

"De slaapproblemen van mijn zoontje zijn verdwenen". Heel bijzonder om mee te maken dat iets wat bij mij blokkeert zo een effect heeft op mijn zoontje. Na de behandeling slaapt mijn kleine mannetje weer door, en ik voel mij ook veel beter. Bedankt Sandra voor jouw zachte en liefdevolle behandeling.

Nei behandeling & Etherische Olie

"Onze dochter is hoog sensitief en heeft een lichte vorm van autisme"  Na de behandelingen is onze dochter veel minder angstig, rustiger en zelfstandiger geworden

Nei behandeling, Etherische olie & Homeopathische ondersteuning

"Mijn zelfvertrouwen is weer terug"  Vanmiddag heeft Sandra mij behandeld. De emoties die blokkeerde in mijn lichaam bezorgde mij angst waardoor ik een gebrek aan zelfvertrouwen had. Na de behandeling zit ik beter in mijn vel!!! 

Nei behandeling

"Onlangs heb ik mogen ervaren hoe bijzonder en fijn het is om van Sandra een behandeling te ontvangen". Haar rustige manier van uitleggen in de mooie behandelkamer maakte mij direct al ontspannen en comfortabel. Ik vond het meteen al heel interessant hoe snel Sandra tot de kern kon komen over welke dingen er in mijn leven spelen en opgelost mogen worden. Samen gingen wij de diepte in en kwamen uit op situaties ver in het verleden, die lang geleden hadden plaatsgevonden en nodig opgeruimd konden worden om verder te gaan met mijn leven. De behandeling heeft mij persoonlijk veel inzicht gegeven, en duidelijk gemaakt waar ik sta in veel situaties. Ik merk zoveel vooruitgang in mijn eigen processen en ben Sandra hier zeer dankbaar voor. 

Nei behandeling

"Sandra neemt je mee waar de inbalans zit". Samen kijken naar wat er nodig is op een integere manier, zonder invulling. Het is en blijft van jezelf. Super tevreden!

Nei behandeling, Etherische olie & Homeopatische ondersteuning

 

 

"Veel duidelijk geworden" Door de Corona moest de eerste NEI sessie op afstand plaats vinden. De 2e sessie in de praktijk. Allebei waren ze super, geen verschil. Een heleboel is me duidelijk geworden en daar kan ik mee aan de slag!

Nei behandeling

"Sandra is een lieve, zuivere en kundige vrouw" die snel tot de kern van een probleem komt. Een aanrader!

Nei behandeling

"Sandra luistert, geeft raad, is eerlijk laat je in je waarde en heeft mij mijn ogen geopend" Nu kan en mag ik mezelf op 1 zetten. Ik voel mij steeds sterker worden.  Dank je wel Sandra!

Nei behandeling & Homeopatische ondersteuning.

"Na jaren slaap ik weer goed!", ik heb een NEI behandeling gedaan en mijn slaap problemen zijn verdwenen, echt bizar. Geweldig hoe je mensen begeleid, dank je wel! 

Nei behandeling & Homeopatische ondersteuning