Mijn naam is Sandra van Krieken- van de Haar. Ik hou van het leven, de natuur, dieren, mensen, sauna, meditatie, (voetreflex)massage en mijn werk. Heerlijk genieten alleen en samen met mijn dierbare familie en vrienden. 

Een aantal jaren geleden kreeg ik las van nek en schouderklachten, fysiotherapie, dry-needling en reguliere gezondheidszorg vonden geen oorzaak voor mijn klachten. Heel vervelend omdat ik door de pijn niet in staat was om mijn dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Totdat ik in aanraking kwam met Neuro Emotionele Integratie. Na één behandeling, begonnen mijn klachten af te nemen en na een aantal weken was ik helemaal pijnvrij. Trigger voor mijn klachten waren onbewust nog niet volledig verwerkte emoties. Zo is mijn passie voor mijn werk ontstaan. Mijn doel is mensen bewust te maken van hun onbewuste triggers, waardoor iemand volledig zichzelf kan en mag ZIJN.

De afgelopen jaren ben ik mijn praktijk gestart en heb ik mijn kennis verbreed door het volgen van diverse HBO opleidingen en cursussen. Ik werk vanuit een holistische benadering, mijn uitgangspunt is dat alles één is en je lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. Overtuigingen, emoties, gedachtes, erfelijke belasting, ervaringen, jouw sociale/leefomgeving, tijdbesteding en voeding hebben allemaal invloed op het functioneren van jouw lichaam.

Holisme gaat er vanuit dat je iets niet kunt helen, benaderen of behandelen zonder naar al deze aspecten te kijken. 99% van fysieke en emotionele problemen ontstaan door onbewust niet goed verwerkte emoties, die blokkades in jouw lichaam veroorzaken. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de oorsprong van het ontstaan van jouw klacht(en). Hierdoor wordt jij je bewust wanneer en hoe jouw klacht is ontstaan. Jouw lichaam verwerkt de emotie, komt terug in balans waardoor klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Geen één behandeling in mijn praktijk is hetzelfde.

Ben jij ook benieuwd waar jouw oorsprong ligt? Bel 06-14529807 of mail naar info@deoorsprongnatuurgeneeskunde.nl

 

De Oorsprong Natuurgeneeskunde

Brunellaan 29

4143 EJ Leerdam

06-14529807

info@deoorsprongnatuurgeneeskunde.nl