"Jouw lichaam geeft een signaal als er iets uit balans is"

 

Kom terug in balans, voel je weer vitaal en energiek!

Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de oorsprong van het ontstaan van jouw klacht. Tijdens een behandeling wordt op basis van bioresonantie een blokkade in het lichaam opgespoord en behandeld. Jouw lijf komt hierdoor terug in balans, klachten verminderen of kunnen zelfs helemaal verdwijnen. Ik werk vanuit een holistische benadering, mijn uitgangspunt is dat je lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. Overtuigingen, gedachtes, erfelijke belasting, ervaringen, jouw sociale/leefomgeving, tijdbesteding en voeding hebben allemaal invloed op het functioneren van jouw lichaam, dit kan ziek-zijn verklaren. 

 

 

Tijdens een behandeling meet ik de bioresonantie (elektromagnetische frequenties) met behulp van een biotensor.  Je kan dit vergelijken met een radio waarin frequenties zijn geprogrammeerd voor verschillende soorten muziekzenders. De muziek bevindt zich al in de lucht, maar om de muziek te kunnen horen dien je af te stemmen op de juiste radiofrequentie. Radiofrequenties zijn onzichtbare trillingen om ons heen,  deze trillingen/signaal kan je radio uitlezen en omzetten in muziek. 

Net als een radio gebruikt jouw lichaam ook trillingen om allerlei processen in jouw lichaam aan te sturen. Ieder proces heeft een eigen trillingspatroon. Jouw lichaam bestaat uit verschillende deeltjes; bacteriën, stoffen, moleculen, cellen. Alle deeltjes hebben een eigen elektromagnetische lading, die golven/trillingspatronen opwekt. Met een biotensor kun je deze trillingspatronen meten.  

 

99% van de klachten ontstaan door onverwerkte emoties. Met behulp van bioresonantie wordt gemeten waar en wanneer een blokkade is ontstaan. Jouw bewustzijn kan hierdoor oude patronen los laten, symptomen zoals fysieke en emotionele klachten verminderen of kunnen verdwijnen. Doorgaans zijn lange praatsessies niet nodig. Om een trauma met NEI te verwerken is het niet nodig om het trauma te herbeleven. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. Klachten die kunnen worden behandeld: Eczeem, schimmels, Hoog Sensitieve Personen (HSP), Kinderen die problemen ervaren met concentratie, AD(H)D, Slaapproblemen, Gebitsproblemen, Menstruatieklachten, Overgangsklachten, (Faal)angsten, Burn-out, Haaruitval vrouwen, Vermoeidheidsklachten, Rug/schouder/nek klachten, Migraine, Huilbaby’s, Zwangerschapsklachten moeder en of kind. 

Samen onderzoeken we welke behandeling jouw klacht nodig heeft, om jouw lichaam & geest weer terug in balans te laten komen. Tijdens een behandeling kunnen diverse ondersteunende middelen ingezet, edelstenen, 100% natuurlijke etherische olie, homeopathische middelen, auriculotherapie (ooracupunctuur).

In mijn praktijk is iedereen welkom.

Ieder mens is uniek, net als iedere behandeling bij de oorsprong.

 

Wil je een afspraak maken, heb je een vraag over een behandeling of wil je weten of jouw klacht kan worden behandeld? Vul onderstaand formulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!