"Fysieke klachten zijn een signaal dat er in het lichaam iets uit balans is, het dier wil iets kenbaar maken"

 

 

 

Bioresonantie therapie voor dieren.

Bioresonantie therapie kan worden ingezet bij alle diersoorten, van kleine huisdieren tot grote dieren. Honden, Katten, Kippen, Ratten, Vogels, Reptielen, Koeien, Paarden, etc. 

Als een dier fysieke klachten of gedragsproblemen heeft kan met bioresonantietherapie  worden onderzocht waar de blokkade zit en waarom een klacht is ontstaan. Vaak ontstaan klachten door emoties. Emoties bij dieren kunnen op 3 manieren ontstaan door; hoe het dier zelf emoties ervaart, overgenomen emoties van een ander dier/mens of door spiegeling van een mens of soms een ander dier. Een dier kent 7 basis emoties; angst, zoeken, woede, voortplanting, verzorging, paniek, spelen. De rest van de emoties zijn overgenomen van de mens (meestal de fokker, en/of later het baasje/verzorger). Tijdens een behandeling maak ik gebruik van diverse homeopathische middelen. Honden, paarden en katten zijn goed in het lezen en interpreteren van onze lichaamstaal. Je kan ze echt niet zomaar voor de gek houden.  De volgende klachten kunnen worden behandeld;

Fysieke klachten , huidklachten, darmklachten, traanogen, ouderdomsklachten, ontstekingen, problemen met zindelijkheid, jeuk, zwangerschapsproblemen, problemen met voeding, gevoelig voor teken/vlooien, etc.

Gedragsproblemen, verlatingsangst, angst voor de televisie, angst om alleen achter gelaten te worden, angst voor vuurwerk, angst voor onweer, geen commando's kunnen aanleren/volgen, niet mee met de auto gaan, agressie, constant blaffen, bijten, etc.

 

 

"Gedrag is een vorm van communicatie. Jouw dier maakt kenbaar of iets wel of niet als prettig wordt ervaren"