Alleen geboren tweeling

1:10 vrouwen is onbewust zwanger van een tweeling

Voel jij je anders dan andere mensen, voel jij je vaak onbegrepen, onrustig, eenzaam. Ben jij hoog gevoelig?. Vind jij het lastig om je te verbinden (vriendschap/hechten) met andere mensen? Heb jij het idee dat er iets mist in jouw leven, maar je kan niet benoemen wat je precies mist?. Was jij een huilbaby, had je moeite met eten of eten binnen houden, last van een gevoelige huid, allergieën of eczeem? Mogelijk ben jij een alleen geboren tweeling. Onbewust ben jij aan het compenseren voor dat stukje wat je mist. Dit zorgt voor onbewuste triggers, die fysieke en of emotionele klachten in jouw lijf veroorzaken. Bij kleine kinderen kunnen deze triggers ouders tot waanzin drijven, zij hebben geen idee waar ze de oorzaak moeten zoeken en proberen van alles uit om hun kind beter te maken.

Onbewust ontstaat er een drang om voor twee te moeten leven. Hiermee kon zij haar schuldgevoelens naar haar tweelingzus/broer die het niet had kunnen redden "om het leven aan te gaan" weer goed maken. Dit gedrag ontstaat automatisch. Maar als je het leven van iemand anders erbij gaat leven, draag/leef je ook het lot mee van de ander. Hierdoor heb je een dubbel lot wat tegelijk ook heel zwaar is. Jouw lichaam is gebouwd om alleen jouw eigen lot te kunnen dragen. Op het moment dat je meer gaat dragen, wordt het je allemaal teveel. Dit zorgt voor een gevoel dat er iets niet klopt maar je kan niet benoemen wat er niet klopt. Herken jij jouwzelf in dit verhaal? Maak een afspraak en zet jouw onbewuste triggers/gedragspatronen om in jouw kwaliteit waardoor jij het leven rustiger en aangenamer ervaart!

Maak een afspraak voor een "Alleen geboren tweeling" behandeling bel: 06-14529807 of mail naar info@deoorsprongnatuurgeneeskunde.nl