Inwijding Etherische Kristallen

De Etherische Kristallen zijn door de Deen Ole Gabrielsen via een channeling ontvangen van de opgestegen Meester Kuthumi. Het ontvangen en doorgeven van deze afstand-inwijdingen is heel eenvoudig. Er zijn in totaal 3 inwijdingen, met elke inwijding krijg je toegang tot de trillingen van de Etherische Kristallen van die groep.

Deze trillingen zijn zeer zuiver en mede daardoor kunnen ze zelf krachtiger werken dan de Aarde-kristallen. Door de inwijdingen wordt je afgestemd op deze special kristallen; door je intentie krijg je er toegang toe. Er dient minimaal 2 dagen tijd tussen de inwijdingen te zitten, elke inwijding duur ca. 20 minuten. De inwijdingen zijn een mooie aanvulling bij massages, reflextherapie, Reiki, NEI, etc.

 

Tijdens de eerste inwijding wordt je verbonden met de trillingen van de volgende Etherische Kristallen:

Amethist, Diamant, Aquamarijn, enkelzijdig geslepen Bergkristal (1punter), Aventurijn, Hematiet, Barnsteen, Rode Jaspis, Bergkristal, Malachiet, Botswana Agaat, Morganiet (Rose Beryl), Groene Calciet, Rozenkwarts, Carneool, Robijn, Chalcedoon, Smaragd, Chrysocolla, Sodaliet, Citrien en Turkoois.

 

Tijdens de tweede inwijding wordt je verbonden met de trillingen van de volgende Etherische Kristallen:

Alexandriet, Maansteen, Amazoniet, Moldaviet, Azuriet, Peridoot, Oranje Calciet, Pyriet, Dubbelzijdig geslepen Bergkristal (2 puntig), Blauwe en Gele Saffier, Fluoriet, Violette Tourmalijn, Granaat, Roze en Zwarte Toermalijn, Heliotroop, Jade, Vuuropaal en Lapis Lazuli.

 

Tijdens de derde inwijding wordt je verbonden met de trillingen van de volgende Etherische Kristallen:

Apachetranen (Obsidaan), Prasem, Apophyliet, Pyrietzon, Boji steen/Moqui Marbles, Rhodochrosiet, Charoit, Robijn, Zoisiet, Cyaniet, Sneeuwvlok Obsidiaan, Kunziet, Sugilith, Labradoriet, Tanzaniet, Larimar en Tektiet.

 

De Etherische Kristallen kunnen gebruikt worden bij allerlei soorten behandelingen. Je hebt dan geen “echte” stenen meer nodig. Door middel van je intentie plaats je de Kristallen op of in het lichaam van de persoon/dier door de plek aan te wijzen op het lichaam en het gewenste Etherische kristal in gedachte te nemen. De kristallen blijven zolang zitten als nodig is. Werk je met “fysieke” kristallen dan wordt de werking met 400% verhoogd als je er een Etherisch Kristal in plaatst. De Etherische kristallen kunnen worden geplaatst in: water, eten, etc. maar je kunt ook jouw eigen krachtige Edelsteen Remedies maken.

Na het ontvangen van de inwijdingen ontvang je via de mail een certificaat, uitleg over de werking van de verschillende Etherische Kristallen. En een handleiding hoe jij zelf inwijdingen kan geven.

 

De inwijding van Etherische Kristallen is mogelijk in de praktijk en op afstand. Zijn er nog vragen? Neem gerust contact op via de telefoon: 06-14529807 of via de email info@deoorsprongnatuurgeneeskunde.nl