"Op een liefdevolle, authentieke manier coach ik mensen & dieren respectvol naar de diepere lagen van hun onderbewustzijn"

Inzichten krijgen waarom jij op een bepaalde manier denkt & doet, en deze patronen doorbreken?

Ik was in de veronderstelling dat ik mijn leven op de rit had, huisje boompje beestje, vaste baan, koophuis, geen financiële zorgen. Na jaren voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt, kreeg ik nekklachten en vervolgens een burn-out. Een signaal van mijn lichaam dat er iets uit balans was. De hele dag was ik aan het piekeren, wie ben ik, wat wil ik, past mijn werk nog bij mij... Ik verloor mijzelf in alle gedachtes en overtuigingen. Het enige wat ik wel voor ogen had; "ik wil graag met mensen werken" maar hoe? Geen idee....

De reguliere geneeskunde kon geen verklaring vinden voor mijn nekklachten, ik was radeloos. Tot ik in contact kwam met een holistische coach, een onverwerkte emotie veroorzaakte mijn belemmerende nekpijn. Ik was in de veronderstelling dat ik die emotie wel goed had verwerkt, het was immers al lang geleden... Mijn nekklachten verdwenen, dit was mijn eerste ervaring met holisme. Ik dacht wauw, hoe dan...waarom is dit niet bekend, dit is wat ik ieder mens gun!

Zo is mijn passie voor de Holistische natuurgeneeskunde voor mensen ontstaan. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd en ben ik trotse eigenaresse van "De Oorsprong Natuurgeneeskunde". Op een liefdevolle, authentieke manier coach ik mensen respectvol naar de diepere lagen van hun onderbewustzijn. Hierdoor ontstaat er inzicht wat op een diep niveau in jouw lichaam of geest blokkeert. Wordt je hiervan bewust, laat dit los en ontdek wie jij werkelijk bent. De focus ligt niet op de klacht maar op de mens in zijn geheel. Overtuigingen, emoties, gedachtes, erfelijkheid, ervaringen, jouw leefomgevingen hebben allemaal invloed op jouw functioneren als mens.