"Net als de frequentie van jouw favoriete radiozender, meet bioresonantie alle frequenties van de organen en cellen in het lichaam"

 

 

NEI/Bioresonantie behandeling

NEI is een meet methode om de oorsprong van het ontstaan van een klacht in het lichaam te achterhalen. De meeste fysieke en mentale problemen worden veroorzaakt door emoties die het lichaam "onbewust" niet goed heeft begrepen en kunnen verwerken. Het lichaam zet deze emoties vast in de lichaamscellen, organen en weefsel. Hierdoor ontstaat een blokkade in de werking van allerlei lichaamsprocessen, dit heeft invloed op onze gedachtes, gevoelens en gedrag.

Het lichaam maakt gebruik van trillingen om allerlei lichaamsprocessen aan te sturen. Ieder orgaan, cel, weefsel, bacterie, molecuul van het lichaam heeft een eigen unieke trillingsfrequentie. Tijdens een behandeling meet ik deze trillingen met een meetinstrument de biotensor. Hierdoor wordt zichtbaar wat het lichaam onbewust niet goed heeft begrepen, het lichaam kan deze emoties nu gaan verwerken. De blokkade gaat weg en er ontstaat ruimte voor genezing, verandering, groei en ontwikkeling. Tijdens een behandeling kunnen ter ondersteuning etherische olie en homeopatische middelen worden ingezet.