"Net als de frequentie van jouw favoriete radiozender, meet bioresonantie alle frequenties van de organen en cellen in het lichaam"

 

 

Energetische Coaching

Door middel van energetische NEI coaching is het mogelijk om de oorsprong van het ontstaan van een klacht in het lichaam te achterhalen. De meeste fysieke en mentale problemen worden veroorzaakt door emoties die het lichaam "onbewust" niet goed heeft begrepen en kunnen verwerken. Het menselijk lichaam zet deze emoties vast in de lichaamscellen, organen en weefsel. Hierdoor ontstaat een blokkade in de werking van allerlei lichaamsprocessen, dit heeft invloed op onze gedachtes, gevoelens en gedrag.

Het lichaam maakt gebruik van trillingen om allerlei lichaamsprocessen aan te sturen. Ieder orgaan, cel, weefsel, bacterie, molecuul van het lichaam heeft een eigen unieke trillingsfrequentie. Tijdens een behandeling meet ik deze trillingen met een meetinstrument de biotensor. Hierdoor wordt zichtbaar wat het lichaam onbewust niet goed heeft begrepen, het lichaam verwerkt alsnog deze emoties waardoor de blokkade weggaat  en er ruimte ontstaat  voor genezing, verandering, groei en ontwikkeling. 

De coaching is mogelijk in de praktijk en op afstand. Zijn er nog vragen? Neem gerust contact op via de telefoon: 06-14529807 of via de email info@deoorsprongnatuurgeneeskunde.nl