Onze chakra's voorzien alle organen in ons lichaam van energie zodat deze goed kunnen functioneren.

Tijdens de chakra-reis maken we een energetische reis door het lichaam. Inzichtelijk wordt welke chakra(s) verzwakt zijn, waardoor de disbalans ontstaat en welke fysieke & emotionele klachten jij hierdoor ondervindt. Als dit duidelijk is wordt uitgemeten wat jouw lichaam nodig heeft om alle chakra's te helen. 
Chakra's worden ook wel de energiepunten van het lichaam genoemd, ze hebben invloed op bepaalde thema's, lichaamsfuncties en emoties. De wortelchakra gaat over "angst" heeft invloed op nieren en de kleur die hier bij hoort is rood, etc. Er zijn in ons lichaam veel chakra's aanwezig, de eerste 7 chakra’s spelen een belangrijke rol voor onze levenskracht. Je voelt je lichamelijk en geestelijk goed als alle 7 chakra's in balans zijn. Je ontvangt informatie over de werking van de chakra's en een uitgebreid verslag van de behandeling. 
 
De chakrareis is mogelijk in de praktijk en op afstand. Zijn er nog vragen? Neem gerust contact op via de telefoon: 06-14529807 of via de email info@deoorsprongnatuurgeneeskunde.nl